С наближаването на Коледа едновременно се вълнуваме, но и започваме да

...
С наближаването на Коледа едновременно се вълнуваме, но и започваме да
Коментари Харесай

Няколко идеи за готини подаръци и къде са ги намерите

С наближаването на Коледа едновременно се вълнуваме, само че и започваме да се притесняваме – от една страна,   ще ни стегне времето, а от друга дали ще изберем най-готините дарове за обичаните ни хора.  

В тази селекция ви предлагаме няколко места, където ще се вдъхновите и сигурно ще забавни изненадващи дарове, с които да зарадвате околните си. А в това време и ще се забавлявате.  

Камерен пазар 

" Дори да не различавате Пикасо от Пикачу, взимайте фамилията, приятелите или златните си рибки и идвайте! " - не може да се устои на сходна покана.

“Камера Електроника “ ни дава опция този уикенд да спрем лавината от " непотребна натурия по дрешниците и шкафовете си ", като си набавим или да подарим изкуство, което да краси стените и библиотеките. А когато изберем точния подарък за точния човек - фотография, рисунка, принт, книга - той ще радва и ще припомня за нещо значимо, което ви свързва. 

Например ретро фотография като тази, цената на която сигурно ще става все по-висока в идващите години... 

 

1984. Не книгата, животът. Снимка. Приятни моменти в нашия град тези дни, свързани с фотографията! Тази от фотографията и...
Posted by Camera Electronica on Thursday, 14 December 2023
 

Mish Mash Fest - Christmas edition

От 15 до 17  декември под куполите на Ларгото още веднъж се събират едни от най-талантливите създатели на приложните изкуства и самостоятелни дизайнери - чака ви многообразие от бижута, аксесоари, облекла, декорация за дома, играчки, коледна декорация, храни и питиета и коледни работилници. 

Да подариш нещо, направено от детски ръчички, постоянно е добра концепция. В коледната работилничка с Decollage studio дребните посетите могат сами да изрисуват с четки и боички коледни украшения или тениски. Те със  сигурност освен ще творят, само че и ще се забавляват, както и вие.  



The Right Gifts are at The Wrong Bar

Ако не сте успeли да попълните листата с коледните дарове, ето още една страхотна идея  - невероятните свещи на Koncrete Craft, направени напълно на ръка, които събират в необикновен синхрон модерната и изчистена визия на бетона с естествените етерични масла. Стилни, красиви и ароматни - те могат да трансформират всяка конюнктура, където и да попаднат. Идеален подарък. 



IN&OUT Weekend Bazaar

На обичайното коледно издание на IN&OUT Weekend Bazaar на 16 и 17 декември (събота и неделя) в The Steps ще откриете многообразие секъндхенд и винтидж находки от всевъзможен ценови клас, както и ръчно направени бижута и аксесоари.

Има смях приятна музика, тематични питиета и храна. И идея - този път тя е специфична и доста значима в IN&OUT IN&OUT Weekend Bazaar ще вземат участие невероятните дами от Фондация “Една от 8 ”- неправителствена организация в поддръжка на дами с диагноза рак на гърдата и техните близки.   

 

 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР